vineri, 28 august 2009

Poveste cu aer de munte

Intr-o perioada in care fugim tot mai des de destinatiile turistice interne, am avut posibilitatea sa petrecem de curand 3 zile insorite la Vatra Dornei. Imbinand utilul cu placutul, intre o sedinta si alte cateva activitati de echipa, ne-am bucurat din plin de atractiile turistice ale zonei, asta bineinteles dupa ce am uitat de drumul pana acolo (de la Suceava) si strazile din oras (care aratau de parca toti turistii veneau acolo cu tancuri si nu cu autoturisme).
In fine, cand ajungi intr-o astfel de zona uiti cam de tot si de toate si te bucuri de viata - important e sa nu uiti cati bani mai ai pe card, pentru ca ai o multime de oportunitati prin care sa scapi de ei. Ne-a placut foarte mult plimbarea cu telescaunul, Catedrala din Vatra Dornei, Sala de Forta, apa minerala direct de la izvor si gratarul in mijlocul naturii
Desigur ca sunt multi care nu pot fara mare, insa o excursie sau chiar o vacanta la munte va fi intotdeuna mai linistita si mai relaxanta.
De data asta am reusit sa revenim si cu cateva imagini, asta datorita bunului nostru amic - Mihai Andoni, care si-a pus camera in folosul "comunitatii".
Iata cum arata Vatra Dornei prin ochii nostri (mai bine zis prin "ochiul" unui obiectiv Canon 24-105 F4 L atasat la un 40D)


2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu stiu despre ce sedinta spui tu acolo, eu mi-am facut de cap cat am putut cu trupa de soc de la Impact. Activitati stropite cu gratare, bere, si alte licori de-ale lui Bachus, la caderea noptii si nu numai, plus niste tigari din foi foarte buneee(prietenii stiu de ce :>), servite pe butucii de la poalele muntelui, apoi o tura prin club la agatzat. Aerul de munte dauneaza grav plictiselii ;))
Mihai.

Anne spunea...

Foarte frumos