vineri, 19 februarie 2010

Luna plina

Pentru cei mai multi dintre noi sigur ca februarie sau Faurar este luna in care, cel putin teoretic, ar trebui sa ne despartim de iarna si, mai nou, este un dublu prilej de sarbatorire a iubirii.
Din nou trebuie sa ne umflam un pic in pene si sa va spunem ca pentru noi februarie reprezinta mai mult decat atat : este luna in care, dincolo de toate, ne aniversam oficierea Cununiei Civile, dar si pe 2 dintre parintii nostri (cate unul din partea fiecaruia), peste care anii se astern frumos, ca o incununare a celor realizate pana acum.
Sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi si la fel de voiosi cu totii si, peste ani, sa ne "revedem" tot aici cu si mai frumoase ganduri.
Si pentru ca nu mai postasem de mult o creatie proprie, atasam la finalul acestui post o fotografie recenta care ne place foarte mult si care ne indeamna sa ne bucuram de fiecare clipa petrecuta impreuna.

2 comentarii:

king of pop spunea...

ne-ar interesa pe noi ca tu iti sarbatoresti cununia civila... mi se pare penibil .. sa scrii pe blog asemenea chestii

Gabriel MARIAN spunea...

Atunci cand l-am creat, ne-am gandit la un blog personal, adresat in special prietenilor si apropiatilor, dar in nici un caz frustratilor; nu te obliga nimeni sa intri sau sa citesti ce scrie aici. Multumesc pentru sustinere.