marți, 16 noiembrie 2010

Noiembrie de Foc

Daca ai rascolit posturile mai vechi de pe acest blog sau daca ne-ai urmarit de la inceput, iti aduci aminte cu siguranta de un post de acum exact 2 ani intitulat "Ofensiva Norilor", in care publicam imagini surprinse in diverse zile la apus.
Ceva similar veti gasi si in acest post, cu deosebirea ca, de data asta, imaginile sunt ceva mai patrunzatoare, iar "povestea" putem spune ca are inceput si sfarsit, intrucat incepe cu un cadru surprins la rasarit, apoi continua si se incheie cu imagini ale apusului, surprinse in zile diferite, dar, ce-i drept, din acelasi loc. Delectare placuta!

3 comentarii:

Anonim spunea...

foarte frumoase imaginile,felicitari la amandoi.superbe.

Unknown spunea...

ai cam exagerat cu photoshopul

Gabriel MARIAN spunea...

... parerea ta. Trebuia sa fi vazut pe viu momentele respective si apoi nu ai mai fi fost atat de critic. Pana la urma si prelucrarea are rolul de a scoate mai bine in evidenta ce a vrut fotograful sa surprinda; daca poti numi prelucrare un pic de contrast si saturatie (uneori e suficinet ceea ce iese direct din camera). Daca tot puneti comentarii, macar puneti unele constructive (de orice natura ar fi ele). Multumim!