joi, 18 iunie 2009

Cronica unui vernisaj

Asa cum era firesc, revenim in acest post cu cateva detalii si imagini de la vernisajul primei noastre expozitii din tara, care a avut loc miercuri, 17 iunie, ora 18 (si un pic :D) la City Gallery din cadrul SHOPPING CITY Suceava sub titlul generic “Photographic Artists Cocktail”. Pentru ca, momentan, am ramas fara camera, fotografiile de mai jos ne-au fost oferite de bunul nostru prieten Ionut Bejinariu de la TusiRomania.ro, cel care a si publicat pe portalul sus amintit o galerie cu iamgini de la eveniment. Presa inca nu a apucat sa relateze mare lucru despre eveniment (la momentul la care scriu acest post) doar coelgii de la Monitorul de Suceava si cei de la News Bucovina facand o scurta referire despre acesta. Vor aparea insa in cursul zilei de azi (18 iun) sau cel tarziu maine cu siguranta diverse materiale pe aceasta tema.
Acum, ca sa va spunem o parere personala, trebuie sa recunoastem ca acest vernisaj a fost unul dintre cele mai emotionante momente la care am participat si credem ca nu exista o multumire mai mare decat sa vezi ca oamenii iti apreciaza munca si ca poti expune alaturi de alti oameni talentati. Nu putem trece cu vederea prezenta la eveniment a 2 oameni de cultura, cu o bogata experienta in domeniu - Ştefan Petrescu (fotograf profesionist) şi Konstantin Ungureanu Box (pictor).
Vrem sa multumim inca o data celor care s-au ingrijit de reusita acestei expozitii (cu vanzare), ce va putea fi vizitata si pe parcursul lunii iulie si totodata sa multumim tuturor celor prezenti la vernisaj, fie ei colegi, prieteni sau pur si simplu iubitori de fotografie.
Iata mai jos si imaginile promise de la eveniment :Niciun comentariu: