joi, 31 mai 2018

Citroen C3 AirCross - review cu multe amintiri frumoase.

  Deși nu am avut niciodată un Citroen, marca asta mi-a rămas aproape de suflet, pentru că a fost prima pentru care am făcut un review. Se întâmpla în urmă cu aproape 10 ani, când împreună cu Narcisa puneam bazele unei emisiuni auto la o televiziune locală din Suceava. Atunci i-am cunoscut pe cei de la Fetcom Suceava, dealer-ul local Citroen.
   De atunci am tot testat noile apariții ale constructorului francez, însă m-am întors la review-uri abia anul trecut, când am primit la test noul (pe atunci) Citroen C3, despre care am scris aici.
   La scurtă vreme după experiența cu C3-ul clasic, am aflat de existența lui C3 AirCROSS, o mașină care mi-a plăcut încă de la primele imagini.
   Întâlnirea a avut loc anul acesta, în week-end-ul 5-6 mai, când am avut ocazia să testez mașina în condiții diferite, de la drumul către releul de la Paltinu, județul Suceava, până la șoselele mai bune sau mai rele din județele Suceava și Botoșani.
    Am parcurs cu C3 AirCross peste 400 de kilometri - suficineți pentru a-mi face o părere cât mai cuprinzătoare despre noul SUV de la Citroen.
     Review-ul și fotografiile de la „making-of„ le găsiți mai jos ->Mulțumesc pentru ajutor lui Cosmin Ciobanu !

Niciun comentariu: