vineri, 13 februarie 2009

Indragostiti pe viata

Nu stiu altii cum sunt (ca sa il citez pe Creanga), insa ptr. noi (Narcisa & Gaby), ziua de 14 februarie, pe care toata lumea o sarbatoreste, mai nou, ca fiind ziua indragostitilor, reprezinta un moment de referinta in "istoria" relatiei noastre - este ziua in care destinele noastre s-au unit ptr. totdeauna. Se intampla in urma cu exact un an - pe 14 februarie 2008, iar martori, pe langa parinti, frati, nasi si prieteni, ne-au fost Stefan cel Mare si curtenii sai. Si asta nu ptr. ca ne-am fi intors in timp ci ptr. ca, multumita domnului director al Complexului Muzeal Bucovina - Suceava, Emil Ursu, am putut sa ne bucuram de acest moment minunat al vietii noastre in Sala Tronului din Complexul sus-amintit. Si daca tot am ales o astfel de locatie, nu puteam sa nu ne costumam in concordanta cu tema acesteia, asha ca am pus pe noi vesminte medievale, iar rezultatul il puteti vedea in fotografia de mai jos, opera unui bun amic - Marius SHUIU.
Chiar si asha ziua de 14 februarie reprezinta un triplu prilej de sarbatoare, Valentine's Day fiind ultimul dintre ele. Permiteti-mi, ashadar sa ne uram La Multi Ani ptr. primul nostru anisor "cu acte" si in acelasi timp sa il felicitam pe tata Florin ptr. cele 50 de primaveri pe care le marcheaza tot in aceasta zi.
Putem sa ne declaram, ashadar, indragostiti pe viatza.
Voi cum stati ?

Happy Valentine's Day !

2 comentarii:

Loredana spunea...

La multi si fericiti ani impreuna!Happy Valentine's Day! P.S. Imi amintesc de ziua nunti voastre, chiar daca acum un an nu te cunosteam, Narcisa...:)) Citisem presa din Suceava si toate (cel putin 2) ziarele au scris despre voi si despre ineditul locatiei... Acum va cunosc si imi pare bine! Toate cele bune!

Bobita Catusanu spunea...

La multi ani si cred ca e momentul sa va ganditi ca anul viitor sa sarbatoriti in 3 Valentine's Day !!! Cu drag Bobita Catusanu