marți, 13 februarie 2018

Review Dacia Duster 2017

  Despre noul Duster s-au făcut o mulțime de speculații înaintea lansării sale oficiale, petrecute la sfârșitul anului trecut. Mediul online a fost „bombardat” în perioada premergătoare cu schițe sau imagini realiste ale noului model. Până la urmă misterul a fost înlăturat, iar, după lansare, noul Duster a fost întors pe toate părțile de jurnaliștii de specialitate.
Deși la exterior nu se văd modificări majore față de modelul precedent, inginerii de la Dacia au reușit să creioneze ceea ce pare a fi cea mai reușită variantă a suv-ului românesc.
  Văzând imaginile de prezentare oficiale, mi-am zis că trebuie să testez această mașină iar acest lucru s-a întâmplat în primul week-end din februarie al anului acesta. Am parcurs puțin peste 300 de kilometri, pe drumuri mai bune și mai rele, atât asfalt cât și off-road, vizitând Mănăstirea Sucevița și Cacica. La întoarcerea de la Cacica am oprit la un loc de camping de la ieșirea din Păltinoasa spre Suceava și acolo am filmat și fotografiat câteva cadre din review-ul de mai jos. Apropos de el - acesta marchează o premieră pentru mine, fiind primul review în care ne și vedem :)
  Drive-test-ul a fost posibil cu sprijinul Darex Auto Suceava.


Niciun comentariu: