miercuri, 8 august 2012

Fost-am in Maramu'

Se spune ca cele mai reusite excursii sunt cele asupra carora te hotarasti pe loc. Asa ni s-a intamplat si noua cand, in concediu fiind, ne-am hotarat pe la mijlocul saptamanii sa mergem in Maramures. Am facut repede itinerariul si am plecat la drum pe traseul Suceava - Iacobeni - Carlibaba - Borsa, cel mai scurt, dar si cel mai prost drum posibil (deci e de evitat). Numai ca odata trecuti prin pasul Prislop si ajunsi in Maramures nu ne-a mai pasat de nimic si ne-am bucurat de locurile si ospitalitatea oamenilor de acolo. In cele 4 zile petrecute acolo am vizitat orasul Borsa, Manastirea Barsana, Cimitirul Vesel de la Sapanta, comuna Vadul Izei, Statiunea Baile Borsa - Cascada Cailor.
In fiecare seara am innoptat in locuri diferite si de fiecare data am gasit gazde extrem de ospitaliere, care te intampinau de cum ai ajuns cu un pahar de palinca de casa si o masa imbelsugata.
Desigur ca nu am ratat sa surprindem cateva dintre cele mai importante momente petrecute in mini-concediul nostru in Maramures si speram ca prin fotografiile de mai jos sa va transmitem si voua o parte din trairile noastre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Nikon D90 + Nikkor 18-105 VR + 10-24 + 55-300VR (multumesc Skin pentru suport!)

Niciun comentariu: