sâmbătă, 23 iulie 2011

Jurnal de Vacanta ... la munte

Mult-asteptatul concediu a sosit si pentru noi, dar precum a venit, asa s-a si terminat; insa au ramas amintirile unor momente deosebite petrecute intr-un loc cu adevarat binecuvantat de Dumnezeu.
Cu bagajele facute si cu gandul la vacanta am pornit luni dimineata la drum cu destinatia Dorna Arini, o localitate de langa Vatra Dornei, judetul SUCEAVA. Dupa un drum fara peripetii, am ajuns cu bine la destinatie, iar prima senzatie a fost de uimire - un loc foarte linistit, cu peisaje incantatoare, situat chiar pe malul Bistritei. Este vorba de Baza de Odihna si Tratament Recuperator "Procopie si Elisabeta" de langa Manastirea "Acoperamantul Maicii Domnului". Este un loc pe care il recomandam cu caldura nu doar prietenilor ci si tuturor celor care vor sa-si reincarce bateriile si sa se bucure de ospitalitatea oamenilor de la munte.
Ce am vazut in cele 7 zile petrecute acolo vedeti si voi in fotografiile de mai jos.

Un comentariu:

Cristina spunea...

Super peisaje. Cu siguranta concediul vostru a fost de vis.
Eu si sotul meu am hotarat sa ne petrecem concediul de sarbatori pe Valea Prahovei.
Stiu ca e o zona foarte agitata dar am gasit un loc de cazare in Busteni foarte linistit. Abia astept sa mergem, pentru ca ne-am saturat de agitatia din oras...presupun ca si voi ati avut acelasi motiv dim moment ce ati ales o zona "salbatica" pentru a va recrea.