joi, 16 februarie 2017

Bucuriile lui 2016

   Anul pe care l-am lăsat în urmă de mai bine de 1 lună și jumătate s-a încheiat cu 2 realizări fotografice de excepție :
   Prima a fost apariția și primirea albumului „Culorile Ortodoxiei”, editat de asociația ORTHNET, cu binecuvântarea Mitropoliei Ortodoxe a Poloniei.
2016 a fost anul dedicat României, astfel că ediția de anul trecut a albumului a reunit câteva din cele mai reprezentative fotografii cu biserici, mănăstiri și aspecte de viață creștin-ortodoxă din țara noastră. În anii precedenți acest album a fost dedicat altor țări ortodoxe din zonă.
Fotografiile au fost alese de editori din miile postate de-a lungul ultimilor ani de diverși useri din toată lumea pe site-ul Orthphoto.net. Dintre fotografiile mele, au fost selectate 22, inclusiv fotografia de pe coperta 1 a albumului (vezi foto de mai jos), reprezentând Catedrala Ortodoxă „Nașterea Domnului” din Suceava.
Bucuria acestei realizări a fost imensă, mai ales că este prima notabilă din acest segment.
   
 

   A doua realizare și surpriză a anului trecut a fost să mă număr printre cei 12 câștigători ai concursului Galben, organizat de Nikon România pe site-ul Nikonisti.ro. Totodată, fotografia câștigătoare și-a găsit locul într-una din filele calendarului aniversar „Nikon 2017 – 10 Ani de Nikon în România”. Participarea la acest concurs mi-a adus un obiectiv Nikkor Af-s DX 35mm f1.8 G, acesta fiind și cel mai consistent premiu câștigat de mine până acum în țară.
Mulțumesc și pe această cale organizatorilor și îi felicit pe ceilalți câștigători. 


Niciun comentariu: