joi, 6 mai 2010

Ajutati la imbogatirea colectiei !

In ciuda titlului, acest post nu este menit sa faca apel la mila voastra ci mai degraba este o parodie la "celebrele" de acum mesaje de pe retelele de socializare in care eram rugati sa contribuim la cresterea nu stiu carei plantatii.
In fine, dupa aproape o luna de absenta din blogosfera, revenim cu acest post prin care dorim sa va prezentam ultimele noastre "achizitii" in materie de echipament foto. este vorba despre 2 camere pe film (un TLR si un Kiev destul de performant), care la vremea lor erau la mare cautare si care, chiar si azi, pot fi folosite fara probleme. De fapt "achizitii" e impropriu spus, deoarece camerele cu pricina ne-au fost daruite de unchii unuia dintre parinti, punand astfel bazele unei colectii ce se doreste a fi cat mai numeroasa in materie de "batrane doamne" ale fotografiei.
Mai in gluma, mai in serios, daca tu, cel (cea) care ai citit aceste randuri ai pe acasa sau cunosti pe cineva care are o camera (sau mai multe) care sta(u) degeaba pe undeva printr-un colt (sau prin pod), am fi incantati sa o primim in coletia noastra. Multumim anticipat!

Niciun comentariu: