marți, 10 ianuarie 2012

Povesti de sfarsit de an

Am tot amanat aceasta postare, dat fiind numarul mare de fotografii si de clipuri realizate in ultima vreme. Insa astazi am reusit sa punem cap la cap imaginile surprinse la sfarsit de an cu diverse ocazii si vi le oferim si voua spre vizionare.
Asa cum le sta bine unor oameni gospodari, in Ajun de Craciun am primit colindatorii care ne-au batut la usa, iar pe cei care ne-au placut cel mai mult ii vedeti si voi mai jos :



A urmat apoi petrecerea Craciunului intr-un cadru familial extins, intoarcerea la serviciu pentru 4 zile si apoi mult-asteptatele traditii de Anul Nou; o parte din ele le-am prins "din mers", in comuna Zvoristea, judetul Suceava, in timp ce mergeam catre Dorohoi, iar pe altele le-am putut vedea si admira pe indelete la paradele din fata Primariei sau de pe aleile din cartierele din Dorohoi.



Fara indoiala am petrecut cele mai frumoase sarbatori de pana acum - cu Mos bogat, colinde, traditii, mese imbelsugate si multa bucurie. Noul an a inceput bine si ne dorim sa se incheie la fel. Va dorim si voua ca 2012 sa va aduca multe bucurii, sanatate si impliniri si va multumim ca ne-ati urmarit/comentat/criticat/apreciat in 2011.