marți, 16 noiembrie 2010

Noiembrie de Foc

Daca ai rascolit posturile mai vechi de pe acest blog sau daca ne-ai urmarit de la inceput, iti aduci aminte cu siguranta de un post de acum exact 2 ani intitulat "Ofensiva Norilor", in care publicam imagini surprinse in diverse zile la apus.
Ceva similar veti gasi si in acest post, cu deosebirea ca, de data asta, imaginile sunt ceva mai patrunzatoare, iar "povestea" putem spune ca are inceput si sfarsit, intrucat incepe cu un cadru surprins la rasarit, apoi continua si se incheie cu imagini ale apusului, surprinse in zile diferite, dar, ce-i drept, din acelasi loc. Delectare placuta!

joi, 11 noiembrie 2010

Pastel Bucovinean

Intr-un week-end de sfarsit de octombrie, ne-am pus picioarele in masina si am mers croiti la o noua partida de tir la Solca, in judetul Suceava, in locul despre care am mai povestit intr-un post anterior. Pentru ca de data asta am mers cu vehiculul propriu, n-am ratat ocazia de a ne opri pentru a admira si fotografia minunatele locuri ale Bucovinei imbracate in straie pastelate de toamna. Ca de obieci, cateva dintre cadre vi le oferim si voua spre critica, vizualizare si ce mai vreti voi. O toamna frumoasa tuturor !