marți, 30 septembrie 2008

Cateva referinte ...

Aici vei gasi de fiecare data fotografii noi care te vor ajuta sa intelegi felul in care vedem lumea si lucrurile.

























joi, 18 septembrie 2008

Pentru Momentele Tale ...

Dacă ai citit primul articol, nu a fost foarte greu să înţelegi ce îţi oferă echipa noastră. Totuşi vom fi mai expliciţi şi vom detalia serviciile noastre : În primul rând surprindem pentru tine cele mai reuşite instantanee pentru nunţi, botezuri sau orice alt moment important din viaţa ta; apoi te ajutăm să-ţi promovezi într-un stil profesionist serviciile si produsele, pentru ca firma sau afacerea ta să fie cunoscute cât mai bine.




Contează pe noi !

djgaby@gmail.com
0726006644

0742696655

marți, 16 septembrie 2008

In loc de introducere ...

''Transformă fiecare moment din viaţa ta într-o operă de artă!''

De aici începe totul ...

Ai privit cu gândul în urmă către un lucru sau o persoană specială care au jucat un rol importnat pe scena vieţii tale şi nu ai mai putut s-o vizualizezi? Noi te putem ajuta să păstrezi vii imaginile de impact din viaţa ta.

Fotografiile bine realizate sunt cele care iţi aduc momentele tale speciale mai aproape, fie că ele s-au petrecut ieri sau acum 20 de ani. Pentru că Momentul este cel care contează, cel care face diferenţa.

Momentele tale oficiale sau instantanee le poţi regăsi în expresia fotografiilor realizate de echipa noastră. Tu decizi dacă vrei ca ele să fie surprinse într-un mod comun sau într-unul particularizat, pe placul tău.

Aşteptăm comentariile şi sugestiile tale direct pe acest blog, unde de fiecare dată vei găsi fotografii noi, care vor confirma profesionalismul nostru.

Te asteptăm să-ţi surprindem momentele!



Night Music

Portal TuSiRomania.ro